Smartphone meer geschikt gemaakt voor gebarentaal - Telefoon aanbiedingen

Categorie:
Blogartikel

Je kunt je voorstellen dat het voor mensen die beperkt of zelfs helemaal niet kunnen praten het lastig communiceren is en dat eigenlijk de wereld van de smartphones een beetje aan deze groep voorbij gaat. Dat is echter verleden tijd, want nu gaat KPN iets nieuws introduceren, waardoor het ook voor de hiervoor genoemde doelgroep mogelijk is om gewoon de smartphone te gebruiken en ermee te communiceren met de medemens.

logo kpnEr kan namelijk dankzij de dienst die KPN aanbiedt worden gecommuniceerd door middel van beeld. Wanneer iemand van deze dienst gebruik maakt zal er een tolk zijn die dus de beelden verzorgt. Ook kan er natuurlijk gewoon via tekst worden gecommuniceerd. De tekst zal dan volgen naar aanleiding voor gesproken woorden. Een mooi systeem dus, van KPN.

Dienst KPN niet geheel nieuw, wel verbeterd

Natuurlijk had KPN al een dergelijke dienst waarbij mensen die niet of niet goed kunnen praten worden geholpen bij de communicatie. Hiervoor was het echter zo dat gebeurde door middel van tekst. Nu komt daar dus ook nog de optie van beeld bij en dit is natuurlijk een zeer fijne bijkomstigheid voor de mensen die het betreft. Een mobiele telefoon zal dus door de diensten van KPN beter te gebruiken zijn voor mensen die beperkt worden in het praten. De verwachting is niet direct dat hier aanbiedingen voor zullen gelden, aangezien aanbiedingen niet nodig zijn om voor deze dienst mensen te trekken.