Sim only aanbiedingen - Telefoon aanbiedingen

Categorie:
Blogartikel

De aanbiedingen voor sim only telefoon abonnementen zijn meestal het meest scherp. Daarmee bedoelen we te zeggen dat wanneer je echt goedkoop uit wilt zijn dit toch met voorsprong de manier is. Natuurlijk, je krijgt er geen gsm bij, dus wellicht is dit abonnement op jou helemaal niet van toepassing. Is dit abonnement echter wel op jou van toepassing, dan heb je geluk, want dit gaat echt heel veel geld schelen ten opzichte van een abonnement waarbij dus wel een gsm zit.

Alles is goedkoop met sim only

Het maakt eigenlijk niet uit welk aspect van een mobiele telefoon abonnement je bekijkt, want of je nou gaat bellen met je sim only abonnement of dat je ermee mobiel gaat internetten, het gaat allemaal tegen dermate lage tarieven dat het zeer aantrekkelijk is om voor zo’n abonnement te gaan. Let wel, dit geldt zoals je misschien al wel had verwacht niet voor alle providers, want kijken we bijvoorbeeld naar Hi, T-Mobile of Vodafone, dan moeten we toch toegeven dat zij toch niet zo goedkoop zijn.

Welke providers hebben de beste sim only aanbiedingen?

Je komt met sim only toch altijd weer terecht bij dezelfde providers. Of het nou om prepaid gaat (mits de provider dit aanbiedt) of om een abonnement, dezelfde providers komen keer op keer weer terug. Op welke providers moet je letten? Let vooral bij het vergelijken van sim only abonnementen op Simyo, op Simpel, op Telfort, op HollandsNieuwe, op RobinMobile en op Tele2. Heb je deze providers vergeleken, dan kan het niet anders als dat je een top sim only aanbieding eruit sleept. Anders dan bij telefoon aanbiedingen zijn sim only aanbiedingen vaak voor een langere periode geldig.