Nieuwe gsm van HTC op komst - Telefoon aanbiedingen

Categorie:
Blogartikel

De HTC One is in de wereld van de mobiele telefonie inmiddels natuurlijk een begrip. Want naast de mobiele gsm’s van Apple, Samsung, LG en Sony Ericsson is ook HTC natuurlijk een grote speler. De verschillende modellen van de HTC One verkopen keer op keer weer erg goed en niet zonder reden natuurlijk. Ben je een HTC-fan, dan kun je je borst nat maken, want in oktober zal HTC het nieuwe model lanceren, namelijk de HTC One Max. Dit is echter geen gewone gsm, want de HTC One Max is namelijk een zogenaamde phablet. Je zou dit dus als een bijzonder grote smartphone kunnen zien, want met zijn beeldscherm van net geen 6 inch is deze inderdaad riant groter dan de gemiddelde smartphone.

Specificaties HTC One Max nog niet bekend

htc logoOver de specificaties van deze phablet van HTC is nog weinig te zeggen, aangezien hetgeen wat er bekend is enkel maar gebaseerd is op speculaties. De grootte van het beeldscherm staat in elk geval vast, maar op welke processor de phablet bijvoorbeeld zal gaan draaien, daar is allemaal nog niks concreets over bekend. Ook wordt er uiteenlopend gespeculeerd over wat deze HTC One Max zal gaan kosten en daarnaast zou deze wellicht ook geschikt zijn voor het scannen van de vingerafdruk van de gebruiker, zoals we al hebben kunnen zien bij de iPhone 5S die al eerder is uitgekomen.

Bekijk ook zeker eens de gsm aanbiedingen van de andere toestellen van HTC, aangezien ook bijvoorbeeld de HTC One X en de HTC One S zeer populaire telefoons zijn.