Maak je klaar voor 4G van T-Mobile - Telefoon aanbiedingen

Categorie:
Blogartikel

Nog heel even wachten, maar dan zal ook T-Mobile zijn 4G-netwerk in Nederland introduceren. Half november zal dit gaan plaatsvinden. Dit houdt automatisch dus in dat wanneer je een mobiele telefoon hebt met een telefoon abonnement van T-Mobile je vanaf 18 november (dit is de exacte datum van introductie) direct van 3G wordt overgezet naar 4G. Dit zal natuurlijk enkel voor de mensen gelden die een mobiele telefoon hebben die hier ook geschikt voor is, want anders blijf je gewoon van het 3G-netwerk van T-Mobile gebruik maken.

4G niet direct over in Nederland te gebruiken

t-mobile-4g-telefoon-aanbiedingenIn eerste instantie zal er in het begin alleen nog maar van het 4G-netwerk van T-Mobile gebruik kunnen worden gemaakt in de randstad. Dit houdt dus in dat enkel de grote steden en ook de omstreken hiervan kunnen profiteren van het 4G-netwerk, maar naar alle waarschijnlijkheid zal dat niet heel lang gaan duren. T-Mobile is namelijk van plan het netwerk snel uit te gaan breiden over de rest van ons land.

Internetsnelheid op 4G-netwerk

De snelheid waarmee je mobiel kunt internetten bij T-Mobile hangt af van de databundel waarover je beschikt. Hoe groter je databundel is, hoe sneller je ook zult kunnen internetten. Overigens is de internetsnelheid van 15 Mb/s die je bij een kleine databundel hebt natuurlijk nog altijd een zeer hoge snelheid, maar het kan dus ook sneller naarmate je databundel groter wordt. Dit geldt dan voor nieuwe telefoon abonnementen. Heb je nog een oud telefoon abonnement met een kleine databundel, dan zal er bij de introductie van het 4G-netwerk weinig veranderen.