HTC One krijgt opvolger - Telefoon aanbiedingen

Categorie:
Blogartikel

Goed nieuws voor fans van de HTC One, want er is een vernieuwde versie op komst. Het zal hooguit nog een paar maanden wachten zijn voordat deze inderdaad ook daadwerkelijk naar buiten zal worden gebracht. De HTC One is natuurlijk een zeer succesvolle mobiele telefoon waar HTC ontzettend veel exemplaren van verkocht heeft in de afgelopen maanden, dus er wordt dan ook met smart uitgekeken naar de opvolger van dit succesvolle toestel. HTC heeft in elk geval de lat erg hoog voor zichzelf gelegd met de HTC One, maar HTC kennende zullen zij ongetwijfeld weer met een fijn exemplaar gaan komen. Dit zou de vooruitzichten van HTC ook weer wat beter moeten kunnen maken.

Verwachtingen

De verwachtingen die er zijn rondom deze nieuwe mobiele telefoon zijn dat deze naar alle waarschijnlijkheid zal gaan worden voorzien van een vingerafdrukscanner. Een aantal grote concurrenten zoals Apple gebruiken deze al. Het beeldscherm van deze nieuwe HTC One zou iets meer dan 5 inch zijn, maar er is nog maar vrij weinig bekend. HTC heeft de zaken tot nog toe aardig goed verborgen kunnen houden.

Kun je niet wachten, kies dan voor de HTC One. Deze telefoon behoort toch wel tot de 5 best verkopende telefoons van het afgelopen jaar in ons land. Voor mobiele telefoon aanbiedingen van deze HTC One kun je op onze homepage terecht.